KONTAKT

Kartor och gps-filer i all ära, det bästa sättet att uppleva cykel på en ny ort är tillsammans med den lokala cykelentusiasten. Vi guidar dig gärna på cykel i Jönköpingsområdet, eller sätter dig i kontakt med andra lokala cyklister. Vill ni arrangera ett event eller prova-på tillfälle? Kontakta oss för upplägg och förslag. Notera att hyrcyklar hämtas här Sportson, Solåsvägen 22, 553 03, Jönköping. Utkörning kan bokas mot avgift.

Allmänna frågor

För allmänna förfrågningar, boka guide, grupper eller vill du tipsa oss dina favoritrundor och event. Kanske vill du bidra med innehåll till sidan? Hör av dig!

Skicka

Vi som driver Cycling Jönköping

Det är vi som vill bidra till att lyfta fram Jönköpingsområdets grymma cykling. Vill du vara med och bidra med rutter eller guida? Hör av dig!

TOBIAS DAHLBERG

Relativt inbiten MTB-cyklist. Cyklar gärna, skriver om de och funderar mycket på var den där stigen egentligen tar vägen. Fika eller intervaller? Båda går utmärkt.

CALLE ANDERSSON

Grundare och ordförande i den sociala cykelklubben La Lapre Stanca. Gillar att cykla långt, gärna på landsvägar eller grusvägar, men drar sig inte för att cykla i skogen. Kombinerar gärna cykling med god mat och dryck.

Sportson startade för mer än 30 år sedan i en källarlokal på Avenyn i Göteborg. Idag är det Sveriges största cykelspecialistkedja. I Jönköping finns Sportson på Solåsen, Solåsvägen 22, och står för cykeluthyrningen på Cycling Jönköping. I butiken finns märken från de största leverantörerna, allt från standardcyklar, pendlarhojar och barncyklar till de dyraste och finaste racer och mountainbikecyklarna. På Sportson i Jönköping finns också två Body Geometry Fittekniker och fullt utrustad cykelverkstad. Välkommen in!

Besök hemsida