Events

Gravel Crush

Söndagen den 14 april bjuder She Rides, La lepre stanca och VOID in till Gravel Crush.

Gravel Crush

”Det blir en dag på några av de finaste grusvägarna som finns att cykla på söder om Jönköping, noga utvalda av de bästa vägkännarna i Småland. Det blir en dag för alla cyklister som delar intresset för att cykla tillsammans med andra. Det blir en dag för både de cyklister som vill känna mjölksyran bränna i benen, men också för de som tycker att kaffestopp är en obligatorisk del av sporten.”

All informationen hittar ni här. En liten summering nedan.

 

Samling utanför Sportson klockan 9.00 och tar en kaffe och har en genomgång innan vi rullar söderut nedåt Hok. Halvvägs in i turen blir det kaffestopp serverat av Gårdsrosteriet och Sportsons eminenta servicebuss. Rundan passar utmärkt att köra på cross, MTB eller cykel med lite grövre däck. Efter depån cyklar vi tillbaka och avslutar även på Sportson Jönköping. Där kommer priser från Void att delas ut till de cyklister som av olika anledningar gjort sig förtjänta av dem under dagen.
Turerna kommer att finnas nedladdningsbara som GPX-filer innan start men ingen cyklist kommer att bli lämnad ensam. Ta med en extra slang, extra energi och kläder efter väder. Sportsons servicebuss kommer hänga på cykelgrupperna under hela dagen och hjälpa till vid servicehaverier eller andra problem. Ingen cyklist kommer bli lämnad ensam utan vi stannar för alla punkor och dylikt.

 

OBS! Detta är ingen tävling och vi cyklar på öppna vägar. Alla trafikregler gäller och vi respekterar våra medtrafikanter precis som vanligt. Deltagande sker på egen risk. Gravel Crush har 45 platser och cyklisterna kommer att delas upp i tre olika grupper.